No cóż... Sam flash (to okienko co się ładuję) jest dosyć dobrze zrobione. Fakt faktem niektóre rzeczy mi tutaj nie działają, ale to może być zależne od ustawień przeglądarki, a tutaj akurat moja jest dosyć rygorystyczna ^^
Ale nie za bardzo podoba mi się tabela nad flash'em. Logo jest dobre, jednak ta tabela... Kolorystyka nie jest najgorsza, jednak umiejscowienie i wielkość tabeli przyprawiają o ból głowy... Według mnie powinna ona się znajdować pod flash'em, no i oczywiście powinna być nieco wyższa (czyt. większa, dłuższa). Link "edytuj nowinki" nie powinien być widoczny, a jeśli nawet to powinien być po prawej stronie. Samo słowo "nowinki" jest mało widoczne. Powinno być rzecz jasna większe i wycentrowane.
Miłe by było również dodanie jakiegoś lekkiego tła. Sztywna strona nie jest zbyt dobra, tło nadało by jej wymiarowości. Dzięki temu twarde krawędzie nie byłyby aż tak rażące.
Przydało by się również poprawić kod, ponieważ na samej stronie są aż 42 błędy, co gorsza nie ma doctype. Natomiast w kaskadowym arkuszu stylu (CSS) znalazłem 13 błędów. Wiem że nic a nic Wam to nie mówi, ale projektanci strony powinni wiedzieć o co chodzi

Tyle by było ode mnie ^^
Pozdrawiam
Kuba